top of page

KARRIER

A siker nem szerencse kérdése

.. ahogy az is alapvetésünk, hogy az odavezető útnak örömtelinek kell lennie. A közös munkát azzal kezdjük, hogy a kellő energiát, ha úgy tetszik a megfelelő hangoltságot megteremtjük, és így a siker egyik eleme fokozatosan szokássá válik

Míg a sport világában a kimagasló teljesítmény egyben a sikert is garantálja, addig a vágyott karrierhez ezen felül, további készségek is szükségesek. Te a teljesítmény vagy valami más erősítésével fogsz előrelépni?

A tapasztalat szerint egészen apró, a kívánt irányban történő lépésekkel is "csodát" tehetünk az életünkben, magunkért, mindazokért akik fontosak nekünk. A teljesítményünk, ha csak kevéssel is, de felülmúlja a környezetéét, elég ahhoz, hogy kitűnjünk, hogy sikereink legyenek. Összességében tehát, nem kell feltétlenül emberfeletti dolgokat tenned, hogy előrelépj.  Néhányan viszont akkor hozzák a legjobb formájukat, ha igazán nehéz feladat elé állítják őket - Te hogy működsz? Karrierfitnesz oldalain coachingot ajánlunk, a karriered tőled lesz a legjobb formában!

Szeretnénk, hogy úgy fogadjanak el minket, amilyenek vagyunk, és mi dönthessük el, mikor és miben szeretnénk változni. A változásra - a  világéra  körülöttünk, vagy a saját belső változásainkra - más és más hozzáállással,  különbözőképpen reagálunk.  Mi, és hol változott, hogy itt vagy, és ezeket a sorokat olvasod?

Te érzed, mikor van itt az ideje, hogy egy segítő szakemberrel gyorsabban, tudatosabban, tervezettebben, egyben sikeresebben érd el a célodat. Mi azért tanultunk, képezzük magunkat folyamatosan, kérjük a visszajelzéseket a közös munka eredményességéről, hogy részünkről minél profibb és egyben megértő támogatást kapj. Egy rövidfilm arról, mi történik a coaching során:

Kisfilm
bottom of page