top of page

NEXT GEN

10-18 éves korosztály

Siker, társadalmunk értékeli, elismerést, lehetőségeket, magasabb életszínvonalat hoz magával... vágyunk rá és kívánjuk a gyerekeinknek.

Akárhány szülővel kapcsolatba kerültünk kivétel nélkül mind első sorban boldognak szeretné látni a gyermekét.

Olyan eszközt, a Fiatalok Motivációs Térképét tudjuk felajánlani az ügyfeleinknek, amivel a fenti célok automatikusan és együtt jelennek meg.

Fiatal sportolók, csapatok támogatása, tanulási eredmények javítása, a kamaszkor legendás kihívásai és érzelmi hullámvasútja mentén a megnyugtató támasz, pályaválasztás a leggyakoribb feladatok.

"Sportszülők" és minden olyan szülő aki plusz erőfeszítéseket tesz valamiben tehetséges, különleges adottságú gyereke támogatásáért hasonló helyzetekkel találkozik. Edzők, tanárok, képességfejlesztők gyűrűjében, szoros időbeosztás mellett, sok esetben komoly anyagi terheket vállalva próbálják a legtöbbet és a legjobbat biztosítani a gyereknek. Karrierfitneszen szülőkonzultáción a jól bevált módszerekkel és eszközökkel támogatjuk. A fizikai fejlődést és az edzés terhelésre adott válasz követését állapotfelméréssel tudjuk segíteni, ezen a területen is lehetőséget adva a szülőnek, hogy független szakembertől kapjon információt.

Gyerekpszichológus segíti a munkánkat, mi is hozzá fordulunk, ha kétségeink adódnak mi az ami a mi kompetenciánk, és hol van az a pont ahonnan az ő szakértelmére van szükség. Sok esetben a szülőket egy egyszeri konzultáció végeztével azzal engedi útjukra, hogy a jelen helyzetben nincs rá szükség.

Tanulás, sport, kommunikációs nehézségek, elzárkózás, kamaszkori meglepetések, és még sorolhatnánk a lehetséges területeket. Nem állítjuk, hogy értenénk mindenhez, vagy hogy tudjuk a biztos megoldásokat, azt viszont igen, hogy más, új nézőpontból tudunk a szülőknek betekintést nyújtani a fiatal világába, a fiatalt pedig megerősíteni önmagában, egy másfajta kommunikáció elindításával. 

bottom of page