top of page

RÓLUNK

Karrierfitneszre különböző háttérrel, képzettséggel, és szakmával érkeztünk, de a számunkra legfontosabb pontokban egyetértünk, és az ügyfél kérheti azt is, hogy több nézőpontból közösen alakítsunk ki számára programot.

Saját szakmánkban a naprakész tudáson felül folyamatosan keressük és tanuljuk az újat, akkor érezzük jól magunkat, ha őszintén és nyíltan vállalhatjuk a véleményünket.

Karrierfitnesz elkötelezett támogatást, modern tudást és eszközöket, többféle látásmódot, és őszinte nyílt kommunikációt kínál.

SZAKÉRTŐK akik a leveledre válaszolnak

Szikra Krisztina 01 20.jpg

Szikra Krisztina

Szikra Krisztina
ACC Business Coach

Motivációs Térkép Tanácsadó

Vásárhelyi Kriszta.jpg

Vásárhelyi Kriszta

Vásárhelyi Kriszta 

Klinikai gyerek-szakpszichológus, Tréner

Mezey Csaba.jpg

Szikra-Mezey Csaba

Mezey Csaba
Fizioterapeuta

Krisztina hosszú évek óta vállalkozóként közép- és nagyvállalatoknak dolgozik, belelát és saját bőrén is tapasztalja mindkét szegmens stílusát, jellemző élethelyzeteit. A sportot, művelni, nézni, az amatőr-, profi-, fiatal- és felnőtt sportolókat támogatni a "legkomolyabb hobbija". A sport azért is különleges számára, mert a sportteljesítmények "őszinték",  közvetlenül visszaigazolják a befektetett energiát, az eredmények már rövid időn belül is megmutatkoznak.

Kriszta a puszta jelenlétével  megnyugtat mindenkit, s máris ellazulva "döntjük" rá az éppen aktuális történetünket. Egyéni konzultációt, szülő-gyerek tréninget, gyermeknevelési tanácsadást és párkapcsolati - páros konzultációt vállal.  Három gyermek édesanyja, legújabb projektje az Erdőmerülés.

Csaba a Magyar Férfi Kézilabda-válogatott vezető terapeutája évek óta, több olimpián is kísérte a csapatot. Nagy gyakorlattal rendelkezik mind a rehabilitáció mind az állapotfelmérés területén. Fiatal sportolók állapotfelmérését szakértői csapat irányításával végzi, részletes dokumentációval, mindig az orvosi iránymutatásoknak megfelelve. Nem elég, hogy profi szakember, ezen felül számíthatunk a tapintatára és a kiváló humorára, a megfelelő helyen és időben.

Anchor 2

KAPCSOLAT

Open Sign

Várjuk a jelentkezésed!

Anchor 1

Köszönjük!

Adatkezelési Tájékoztatónkat itt találod.

 

KF_logo.jpg

Mob: +36 209229933

szikra@karrierfitnesz.hu

bottom of page