top of page

SPORT

Teljesítményt várunk magunktól és  várnak tőlünk is

a képlete egyszerű: 

képességek + motiváció  = teljesítmény

és mégis, ahányan vagyunk annyi féle a megoldás

A versenyekre való felkészülés három területen zajlik:  fizikai, technikai, illetve mentális, ha a sportoló ezek bármelyikét is elhanyagolja, akkor a teljesítménye csökkenni fog. A tapasztalat szerint a mentális rész az, amelyet a sportolók és az edzők egyaránt mostohán kezelnek. Az a sportoló és csapat, akinél a mentális fejlődésére kellő hangsúlyt helyez, mérhető előnyhöz jut.

A sportteljesítmény javításának vágya és elszántsága nélkül az összes többi mentális tényező, mint pl. az önbizalom, vagy az összpontosítás értelmetlenek. Ahhoz, hogy a lehető legjobb sportolóvá válj, motiváltnak kell lenned, hogy mindazt megtedd, ami a képességed maximalizálása és a céljaid elérése érdekében szükséges. A motivációról többet a Motivációs Térképnél találsz.

Karrierfitnesszel támogatunk a teljes folyamat alatt, az utánpótlás kortól a felnőtt korosztályba lépéskor, az elit versenyeken át egész addig, amíg profi sportolói karrierből a privát szférában is megtalálod a helyed. Egy rövidfilm arról, hogy mi is történik a coaching során.

Úgy tartjuk, az edzők, utánpótlás edzők is megérdemlik mindazokat az eszközöket és támogatást amit a többi szektorban dolgozó vezetők kapnak. A csapat teljesítmény, amely felül is múlhatja a játékosok teljesítményének színvonalát első sorban az edzői mesterség függvénye. A Csapat Motivációs Térkép megmutatja, hogy az edző, illetve a játékosok milyen hatással vannak egymásra, jelenleg milyen motivációs szinten működnek, mivel lehet a csapatot rövid időn belül magasabb energiaszintre hozni, többek között arra is választ ad, hogy támogatja e a jelenlegi csapatösszetétel a stratégiát.

bottom of page